8. jan. 2016

Eventyr på 28 språk

Dette er Norges eneste flerspråklige apper i dette formatet. Spesielt beregnet på flerspråklige barnegrupper eller barn som vokser opp med flere språk. Ett av eventyrene er Bukkene Bruse. Fem ulike eventyr kan lastes ned til barnehagens nettbrett og bli en nyttig ressurs i språkarbeidet. Hele 28 ulike språk er tilgjengelig til hvert eventyr. Fantastisk for barn som ikke kan norsk ennå, og nyttig for pedagoger i barnehage og skole som skal jobbe med nyankomne barn og trygge og inkludere dem i felles, språklige aktiviteter, for eksempel rundt et eventyr. 

Appen Troll i ord
  • For iPad: Bukkene Bruse koster kr 149, de andre fire eventyrene kr 129.rettet mot aldersgruppen 0-5 år.
  • For Androide: Bukkene Bruse koster 145 kr, de andre eventyrene 29 kr.

Denne appen har Margareth Sandvik vært med og utvikle. Her kan man bla gjennom eventyrene som en billedbok samtidig som eventyret blir opplest på alle tilgjengelige språk. Et språk velges, men underveis kan man kan veksle mellom alle de tilgjengelige språkene for å høre dialogen på ønsket språk.

1 kommentar:

  1. En liten tekst til de voksne i barnehagen! Hilsen Vera på 3, snart fire år :) https://verasunivers.wordpress.com/2016/01/26/til-barnehagepedagogen/

    SvarSlett