2. sep. 2008

Vinnere av fotokonkuranse i Kristiansandsbarnehagen

Et bilde sier mer enn tusen ord. Barnehagene har derfor dokumentert noen av alle de små og store magiske øyeblikkene som skjer hver dag. Pedagogisk dokumentasjon er en del av barnehagens arbeid med refleksjon og læring. I dag har de fleste barnehager godt utstyr til å ta bilder, og vise og dele de med andre. Dette er også nyttige virkemidler for å dokumentere hverdagen for foreldre og andre som står utenfor. Vi har delt bildene inn i to klasser: 1. Barnas egne bilder. 2. Bilder tatt av voksne.

Vinnerbilde klasse 1 - Barnas egen bilder.
Tittel: ” Dåp for giraffen Georg”
Bildet er tatt av Joakim 5 år.
Maurtua barnehage.

Juryens vurdering:
”Bildet er iøyenfallende og humoristisk med apell til både barn og voksne. Utsnitt og motiv fanger barneperspektivet. Det har flotte farger og er skarpt og fint. Bildet er orginalt og taler egentlig for seg selv.”


Vinnerbilde Klasse 2 - Bilder tatt av voksne.
Tittel: ”Magisk lys i Søm kirke”
Veslefrikk Barnehage

Juryens vurdering:
”Bildet fanger oss med første øyekast og viser barns undring og utforskning i møte med kunstutrykk. Stemningen og lyset i bildet, sammen med barnas reaksjon, viser et virkelig magisk øyeblikk. Bildet er en ypperlig dokumentasjon på en god kulturopplevelse i Kristiansandsbarnehagen.”

Disse bildene får hederlig omtale:

Fra øverst: Hellemyr barnehage (tatt av barn), Øvre Slettheia Barnehage, Solkollen Hellemyr og Ravndalen barnehager (tatt av barn)

Overrekkelse av premier vil skje på høstens første ordinære ledermøte 18. september.
Utstillingen vil henge i Byhallen til 5. september.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar