21. des. 2007

Nye nettsider for de kommunale barnehagene.

IKT prosjektet har satt igang opplæring i nytt publiseringsverktøy. Mange ledere ser fram til å få ut informasjon om barnehagen på en enklere og mer tiltalende måte. Mange barnehager har hatt nettsider som inneholder lite informasjon og som blir oppdatert veldig skjeldent. De nye sidene vil gjøre det mye enklere å publisere.
For å finne barnehagenes hjemmesider, gå på Kristiansand kommunes nettsider, eller gjennom direkteadressen: www.kristiansand.kommune.no/barnehage...... (...navn på barnehagen ) Barnehagene vil også bli listet opp i en oversikt på : "MIN BARNEHAGE" sine fellessider. Skolene i Kristiansand har samme leverandør til sine hjemmesider.

Gode nettsider finner vi imidlertid hos mange private barnehager som Revehiet, Eventyrskogen, Hokus Pokus, Læringsverkstedet, Fire årstider, Solkollen og Maurtua. Se litt rundt på hva de forskjellige har og bli inspirert!

Ikke alle barnehager har sider på internett. Hvis noen private barnehager ønsker å sjekke ut muligheten for å lage slike hjemmesider , sjekk her.

1 kommentar:

  1. Hei !

    Vi har hjemmeside i Lindtjønn barnehage www.lindtjonn.bhg.no

    SvarSlett