5. okt. 2015

SAMBA - om kunst og kultur i opplæringen

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen inviterer til SamBa 2015 - en nordisk konferanse med fokus på SAMHANDLING for å styrke kunst og kultur i opplæringen.

Konferansen holdes i Kristiansand og er NESTEN gratis. Her er muligheten for litt faglig på fyll som mange lar seg inspirere av. Styrer Bjørg Askland på Veslefrikk barnehage vil presentere barnehagens tilnærming til kulturfeltet og det lokale prosjektet Slow Bridge vil bli vist fram av kunstner Anna Berthelsen. Konferanseavgiften på kr 500,-  inkluderer lunsj og kaffe begge dager. Det er også mulig å melde seg på kun en av dagene.
 
Konferansen SamBA 2015 handler om SAMHANDLING for og med BARN og unge for å løfte kunst og kultur i opplæringen. I to dager setter vi fokus på mye av det flotte arbeidet som gjøres lokalt, vi sprer erfaringer og forskning. Målet er å inspirere og motivere til eget arbeid der DU bor og arbeider.Modeller, forskning og gode eksempler på samhandling vil bli presentert i penum, parallelle sesjoner, verksteder og gjennom kulturelle innslag.
 
HER kan du lese mer om konferansen - og melde deg på

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar