18. apr. 2013

Barnekunst i galleri Bi-Z - ut april. Må ses!


Veslefrikk barnehage på Søm har i en tid jobbet med Frank Brunner sin kunst. De har tatt tak i konkrete motiv som går igjen i hans kunst som kofferter, bjørkestammer, lys og bier. Disse elementene har barna blitt kjent med på ulikt vis. Kofferter er hentet fra Fretex og fra loftet på hus som skal rives. Mange av de har en spennende historie, resten kan man jo bare forestille seg... Barna har blandet fargene og studert orginalene til Brunner for å finne rette valøren. Utforskning og lek har vært stikkordene for læreprosessen som har foregått. Bilder fra prosessen vises på en bildeskjerm på disken i galleriet.
 
Prosjektet avsluttes nå med utstilling i et ordentlig galleri, der noen av Frank Brunners bilder henger fra før. Barnas arbeider heves til kunst på linje med andre kunstnere. Ikke bare ved at galleriet arrangerte vernissage og at ordføreren åpnet det hele, men også ved de kvalitetene man finner i barnas bilder. Det er vi sikker på at også Frank Brunner selv er enig i.
 
Vi anbefaler alle å ta en tur til Galleri Bi-Z i løpet av april. Galleriet vil at dette skal bli en årlig tradisjon. Barnehager med gode ideer og prosjekter må mer enn gjerne kontakte oss, sier innehaveren av Galleri Bi-Z, Eva Marie Bentsen.
Les mer om andre som har vært på utstilling HER og HER!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar