5. feb. 2009

Har dere lyst på litt Spjåing i barnehagen?

Teatergruppa Pergola består av to pedagogiske ledere fra Askeladden og Roligheden barnehager. De er nå i gang med sin turnè på teaterstykket ”Spjåing” og har allerede hatt noen forestillinger. Dere som var på Fønix kino 17. november, fikk en smakebit.

Høylytte tilbakemeldinger
De har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på stykket fra både barn og voksne. Barn er et ærlig publikum! Pergola opplever både høylytte tilbakemeldinger og absolutt stillhet underveis i forestillingen. Stykket har humor som fenger både voksne og barn. Forestillingen er uten språk og passer også utmerket for barn uten språk eller barn med språkvansker. Etter forestillingen tilbyr de barn og ansatte en uformell lek med forestillingens rekvisitter og elementer.

Klovnekurs
Siren Solvik og Birgitte Stien Nordbø jobber til vanlig i barnehage selv. De har tatt tilleggsutdannelse i drama. De vil snart arrangere kurs for ansatte i de barnehagene vi har spilt for. Kurset vil handle om å finne sine lekne sider, litt klovneteknikk og hvordan man kan bruke dette i arbeid med barn i barnehage.

Spillesteder
På fredagene fremover spiller de på ulike steder rundt i byen. Kanskje kommer det snart en forestilling nær dere? Teatergruppen Pergola vil tilby forestillingene i, eller i gangavstand til, barnehagene. Forestillingen passer godt fra 3 år.
Kontakt Pergola hvis dere vil se teater med barnehagen:
  • Siren Solvik i Roligheden Barnehage, tlf. 38 10 35 30
  • Birgitte Stien Nordbø i Askeladden Barnehage 38 10 36 40

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar