10. des. 2008

God jul!

Læringsverkstedet på Grim har vært på juleforestilling med barn og voksne fra Solkollen barnehage. På bildet ser du Elin, Markus, Erlend, Inger og mamma Darin som hadde med seg mange forventningsfulle barn på forestillingen. De hadde gått hele den lange veien fra Grim - og det var veldig kaldt!!! Inne i salen satt de stille som julemus. Dette var spennede og fint med alle lysene og den fine sangen!
De søte små sauene var der også i år. En av de voksne spurte om hun fikk lov å klappe de, men det fikk hun ikke, for de kunne bli kalde og begynne å fryse. -Så da så... Etterpå fikk barn og voksne kose seg med både mat og drikke. Solkollen hadde invitert både barnehageetaten, Støtteenhet for barnehager og Oppvekststyret som alle setter stor pris på denne førjulstunden og takker for invitasjonen. Bak fra venstre sitter Heidi Aasen, Barnekulturminister, Nina Gjærum Reinhardt, barnehagedirektør og foran; leder av oppvekststyret Lillian Frigstad. Solkollen oppfordrer til å dele. De setter fokus på bistandsarbeidet som gjøres blandt barn i fattige land. De som ønsker det kan gi en gave til Strømmestiftelsen som er deres samarbeidspartner. Det er fint å bli minnet på at julen bør handle om å dele med hverandre og å ha tanke for de som trenger vår oppmerksomhet.
Gjennom året vil det komme flere muligheter for å gi og å sette omtanke for våre medmennesker på dagsorden. Vi har Rasjahi-aksjonen og Sunshine senteret i Walvis Bay i Namibia som begge er prosjekter nær knyttet til Kristiansandsbarnehagen.
Vi på barnehagekontoret ønsker alle bloggens lesere en god jul og et riktig godt nyttår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar