3. jun. 2008

Per Fronth i barnehagen.

I tre måneder har 4-6 åringene på Veslefrikk barnehage fordypet seg i Per Fronths bilder fra utstillingen Quattro som ble vist på Galleri Bi-Z. Barna var på utstillingen og jobbet i etterkant med selv å ta foto inspirert av bildene de hadde sett. Er de ikke nydelige?Utstillingen varte fra 8.-15 mai. Den ble åpnet av leder av oppvekststyret, Lillian Frigstad. I løpet av utstillingsdagene hadde vi besøk av mange barnehager, klasser fra Strømme skole og andre interesserte. Onsdag før utstillingen åpnet kom Per Fronth på besøk for å se på bildene. Han ble både imponert og inspirert - og det var gjensidig!
Neste prosjeket er en lignenede prosess som er for de minste barna. De studerer kunstneren Kjell Nupen og lager glassmalerier. I Kristiansand finner vi Nupen mange steder. Det nærmeste for Veslefrikk er Søm kirke og glassmaleriene der. De har også vært i Nupenparken og på Sørlandets kunstmuseum og blandt annet sett på gjentakelsen av "rammer" som går igjen i flere ting av Nupen.
Vi gleder oss til å se neste kunstprosjekt fra Veslefrikk eller andre barnehager. Legg en melding på bloggen, eller ta kontakt: Kristin.m.rosen@kristiansand.kommune.no hvis du vet om noe vi burde skrive om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar