5. jun. 2008

Blomsterfeiring for Wergeland


Den årlige Barnas blomsterdag er gjennomført i samarbeid med Barnas Wergelandsfest. Torsdag 5. juni krydde Torvet i Kristiansand av små og store blomsterkledte barn som plantet i barnas blomsterbed, sang i det store barnehagekoret eller bare satt og nøt konserten vi fikk med Annbjørg Lien m. Barnehagekoret og Helene Bøksle trio. Barnehagedirektør Nina Gjærum Reinhardt åpnet det hele med å ønske alle hjertelig velkommen.
Koret har øvd en gang i måneden i et helt år. Sangene var alle av lokale komponister og diktere, deriblandt Henrik Wergeland. Diktet "Den prektigkledte sommerfugl", var for anledningen tonesatt av Annbjørg Lien og Bjørn Ole Rasch. Solist i koret var Adele Revheim, akkompagnert av Reidar Skåland og Anbjørg Lien.
Koret har sunget den inn på CD som er i salg for kr100,- i Byhallen.
Selveste Henrik Wergeland, i Jan FjelldalS skikkelse, spaserte i dag gjennom sin egen park(!) og betaraktet statuen av deg selv. Han pratet med barna og fra scenen proklamerte han flere dikt om naturen og om fedrelandet.
Til slutt kom Helene Bøksle trio og sang om både blomster og sommerfugler. Helene skrøt av alle de fine blomsterpyntede barna og det var nok også mange som synes at Helenes blomsterkjole var fantastisk flott.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar