24. jan. 2008

Et godt sted å være - et godt sted å lære.

Her er vi som jobber med det som vi til nå har kalt verdiplattformen til barnehagene i Kristiansand. Fra venstre: Are- rådgiver barnehagedirektørens stab, Tor- pedagogisk leder, Hokus Pokus, Bjørg- leder Veslefrikk/ Hamretun, Heidi- utvikler/ fagarbeider Solkollen, Kristin -prosjektleder barnehagedirektørens stab, Helle -Leder Kvarten Barnehage, Lene -Pedagogisk leder Hellinga, (Helene Ryger -fagarbeider Fergefjellet og Nina -Barnehagedirektør var ikke til stede da bildet ble tatt)

Vi har sittet sammen og stilt oss spørsmål som:
  • Hva er "Drømmebarnehagen"?

  • Hva slags barn vil vi ha i våre barnehager?

  • Hva kan vi love foreldre og barn i barnehagen?

  • Hva er barnehagene i Kristiansands fokus ?

  • Hva skal vi "levere" i våre barnehager?

  • Hvorfor skal foreldre velge barnehage i Kristiansand?

- Høres det ut som lette spørsmål?
- Vel, de var faktisk en utfordring å svare på!
Det skulle være svar på vegne av alle barnehagene.... Noe som vi mente kunne være sant for alle. Det skulle også være sant i lang tid framover. Men det var veldig nyttig og spennende arbeid. Hvis du er spent på hva vi kom fram til, eller lurer på hva vi mener med "Kristiansandsbarnehagen" så skal du få svaret på FØNIX 25.mars - første arbeidsdag etter påske.

Alle barnehagene har fått ut en liten plakat om å holde av denne dagen. Vi håper dere gjør det, - og at dere melder dere på! Påmeldingene begynner allerede å strømme inn til ekspedisjonen på barnehageetaten og det håper vi at de fortsetter med. Målet er at alle som jobber, i absolutt alle barnehager kommer. Hele barnehagefolket i Kristiansand samlet!

Vi gleder oss!
Her er Arne og Stein Inge fra Dale+Bang som har hjulpet oss i prosessen med å finne ut hva "Kristiansandsbarnehagen" er. De gleder seg også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar